Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Det er ret enkelt at handle herinde på shoppen. Længere nede på siden kan der ses feltete “Sådan handler du”, hvor der udførligt beskrevet hvordan fremgangsmåden er.

Leveringen er typisk 2-3 hverdage afhængere af hvilken forsendelsesmetoden man har valgt.

Efter endt bestillingen, modtager du en mail og en SMS (hvis du har oplyst din mobil nr.) om hvor langt din pakke er samt i hvilket Posthus eller Pakkeshop din pakke ligger.

Alle nødvendige informationer angående returnering, ombyting og reklamation er udførligt skrevet under “Returnering” og “Handelsbetingelser”

The Queens har ikke en fysisk forretning endnu og derfor foregår al salg gennem vores shop/ hjemmeside.

Størrelserne på vores kjoler er lidt mindre end normale europæiske størrelser. Du er altid velkommen til at sende en mail til os, eller skrive en besked til os på Facebook hvis du er i tvivl om størrelse eller andet.

Hos The Queens lover vi de nyeste mode til laveste priser, samt lover vi også at du modtager din pakke efter 2-3 hverdage hvor du hele tiden bliver informeret om hvor langt din pakke er. Vi tilbyder let og enkelt kundeservice for at kunne tilbyde vores kunder dygtige priser. Vi håndplukker vores produkter for at kunne tilbyde topkvalitets produkter til vores kunder. Hos os, kan du handle trygt og nemt.

Scroll to top