Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Ved handel på hjemmesiden accepterer du hermed automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser  betingelserne igennem, inden du handler hos www.the-queens.dk

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med www.the-queens.dk indgås aftaler på dansk og i henhold til dansk lovgivning.
www.the-queens.dk opdateres løbende og vi får nye produkter hele tiden og derfor skal du kig oftere forbi. 😉

Firmaoplysninger

The Queens IVS
Kongensgade 98 2. th.
6700 Esbjerg
Denmark
CVR: 37276820

Web-adresse: www.the-queens.dk www.thequeens.dk
E-mail: kundeservice@the-queens.dk

Brugerprofil

Vi, The Queens anbefaler vores kunder, at oprette en profil. Med en brugerprofil er du fri for at angive dine stamdata hver gang, ligesom du får mulighed for at oprette flere leveringsadresser, se din ordrehistorik, oprette en ønskeseddel, og se saldoen på dit gavekort.

Benyt punktet ’Ny bruger/ Registere’ som du finder øverst på siden, til at oprette din bruger for at drage nytte af den ekstra funktionalitet. I forbindelse med ordreafgivelsen kan du også blot markere punktet ’Opret en konto til senere brug’, for at nyde gavn af de ekstra funktioner, ved at være registreret bruger.

Uden en  registreret bruger er det ikke muligt, at se din ordrehistorik på www.the-queens.dk. Har du ikke en brugerprofil, og  ønsker en kopi af din ordrebekræftelse, er du velkommen til at sende en mail til kundeservice@the-queens.dk

Sådan handler du hos os

På the-queens.dk  benytter vi ’One-Step’ checkout. Det betyder for dig som kunde en simplificeret ordreafgivelse, med få trin. Når du har fundet de varer du ønsker og lagt dem i din shoppingbag/ kurv, går du til bestilling og indtaster dine personlige oplysninger, vælger leveringsmåde og accepterer nærværende forretningsbetingelser i ét trin. Herefter går du  tilbetaling og angiver din kortoplysninger for at afslutte bestillingen.

Betaling

På the-queens.dk kan benytte følgendekort:
Dankort, Visa Dankort, Visa, Visa Electron, American Express, Mastercard, Maestro og JCB Betalingskort.

På the-queens.dk handler du altid gebyrfrit.
Når du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Vores internetbutik fungerer i samarbejde med bl.a. Nets (Tidl. Pengeinstitutternes Betalings Systemer), og vi har sikret defølsomme data, der transporteres via nettet i forbindelse med køb, ved hjælp afSSL (Secure Socket Layer) kryptering.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, der kan læse dem. Hverken The Queens eller andre har mulighed for at se de data, der udvekslesved køb.

Hos Nets bliver kreditkortoplysningerne valideret, dvs. det undersøges, omkortet f.eks. er spærret eller andet, der gør det ugyldigt. Hvis alt er iorden, gives der melding til dig som køber om, at din ordre e rbekræftet.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

The Queens modtager ingen oplysninger om dit kreditkortnummerog/eller udløbsdato, men får melding om, at et beløb er reserveret til The Queens til senere overførsel, når vi har ekspederet din ordre. Når varerne er pakket og sendt med Post Danmark eller DAO går der besked til Nets om at overføre de reserverede beløb til vores konto hos Nets.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra The Queens. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

Told og moms

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms, bemærk dog atleveringsadressen da IKKE kan være i et EU-land.

Vær opmærksom på, at varerne kan blive tilbageholdt i tolden, og dette kan forsinke din pakke væsentlig. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

 

Fragt

Leveringstiden på en ordre er 2-3 hverdage. Under udsalg og kampagne perioder vil leveringstiden være 2-5 hverdage.
Vi afsender både med DAO og Post Danmark. Forsendelsesmetoden er op  til kunden at vælge ved check out.

Læs mere om de forskellige forsendelsesformer under “leveringstider”

Købes der for mere end 2.000 kr. er fragten gratis (med DAO Pakkeshop) (dog ikke i udlandet)

Vi sender også til udlandet, her benyttes fragtselskaber som Post Danmarkeller GLS:
Sverige: 149 kr.
Norge: 149 kr.
Øvrig Europa: 149 kr.
Gratis fragt ved køb for 1500 kr.for udlandet

FORTRYDELSESRET

Hurtig og nem returnering

Vi har gjort det nemt for dig, at sende varer retur til os. Det er nemt, at handle online, derfor skal det også være nemt, at sende varer retur igen.

For at oprette en returnering logger du ind på “min konto” med e-mailadresse og adgangskode eller Facebook-login inden 14 dage fra modtagelse af pakken.
På din brugerkonto vælger du hvilken ordre, du ønsker at returnere en vare fra og angiver årsagen. Dernæst følger du vejledningen på siden, hvor der hentes en returlabel i PDF, som udskrives og klæbes udenpå returpakken.

Returpakken afleveres nemt og hurtigt i en GLS pakkeshop (hvis du har modtaget pakken med GLS), eller Post Danmark butik (hvis du har modtaget pakken med Post Danmark).
Det er vigtigt, at pakken indleveres korrekt, så den kan spores. Husk at få en kvittering, som bevis på, at du har returneret pakken.

Det koster 39 kr., at benytte vores returlabel, som fratrækkes returvarernes pris.
Det er ikke et krav at du benytter vores returlabel.Du kan også vælge selv, hvordan du vil returnere din pakke til os. Du kan selv skrive en seddel og vedlægge inde i pakken. Du må også selv vælge hvilken fragt firma du vil benytte. Dog skal der igen gøres opmærksom på at, det er kundens ansvar at vi modtager pakken rettidigt. Vi dækker ikke for pakker der går tabt under returforsendelse eller pakker der bliver skadet undervejs til os.

Alle varer er omfattet af købelovens regler om fortrydelses- og returret på nettet, hvor du har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du placerer din ordre og hermed også har betalt for den. Hvis du ønsker, at returnere en vare skal du meddelse os på vores mail (kundeservice@the-queens.dk) , at du ønsker at fortryde købet. Din fortrydelsesret løber fra den dato hvor du har placeret din ordre.
Du skal sende din returpakke retur til os, uden unødig forsinkelse og vi skal modtage din “pakke” retur, på vores adresse,senest den 14. dag efter dit køb. Bemærk, vi skal modtage pakken senest den 14. dag, efter du har placeret ordren. Vi understreger igen, at alle returpakker skal modtages på vores adresse. 14 dage efter købet bortfalder din fortrydelsesret. Kundens bærer fuld ansvar for at vi modtager pakken retur rettidigt.
Du kan også blot følge vejledningen for returnering, som er vedlagt i pakken. Du kan også returnere pakken med selvvalgt fragt firma, og en håndskrevet seddel inde i pakken.

Ombytning

Vi ombytter ikke til andre varer, men tilbagebetaler altid pengene for returvarer. Ønsker du en anden vare, skal du derfor gå ind i shoppen og bestille den. Dette gør vi for at sikre, at din vare leveres hurtigt, og matcher dit køb.


Diverse

Du har pligt til, som kunde, at returnere varen til os i væsentlig samme stand og mænge, som ved modtagelse. Alle tags/mærker skal være på varen ved returnering.
I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette beløb. The-queens.dk sælger udelukkende nye varer, dvs. at en evt. værdiforingelse altid vil beløb sig til 100% af varens værdi (købelovens mangelregler anvendes).

Du kan naturligvis pakke varen ud og prøve den. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, og naturligvis ikke tage en vare i brug, som du ønsker at returnere.
Sko skal sendes retur i deres originale kasse i den oprindelige stand. Der må ikke tapes, skrives eller sættes label udenpå kassen. Der vil blive opkrævet et gebyr, hvis sko returneres uden original kasse eller hvis denne er beskadiget.

Følgende varer er undtaget fortrydelsesretten: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt ved leveringen. Du mister din fortrydelsesret hvis du bryder forseglingen på disse varer.

The Queens modtager ikke returpakker sendt “uden omdeling”. Det er dit ansvar, at pakken bliver leveret retur til vores adresse, samt alt indhold er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af din pakke eller lade være med at hente den. The Queens vil blive pålagt en ekstra fragtomkostning. Denne fragtomkostning vil blive modregnet returvarernes pris.


Retur adresse:

The Queens
Kongensgade 98 2. th.
6700 Esbjerg
Danmark

Vi modtager ikke pakker sendt. pr. efterkrav eller uden omdeling.

Tilbagebetaling

Når vi har modtaget din returpakke og den er godkendt, vil vi hurtigst muligt behandle den og tilbagebetale dine penge. Du vil du få en kreditnota på mail, med en oversigt over tilbagebetalingen.
Refusion af returbeløbet vil finde sted indenfor 7-10 hverdage, i travle perioder kan der gå op til 14 dage.
Vi tilbagebetaler til samme konto, som der er betalt fra.

Er du i tvivl? Kontakt vores kundeservice på mail kundeservice@the-queens.dk inden du sender varerne retur, så hjælper vi dig.

 

REKLAMATION

Alle vores varer hos The Queens er i højeste kvalitet, og alle varer tjekkes inden afsendelse. Dog kan der i sjældne tilfælde desværre opstå en fejl eller en mangel ved en vare, og i et sådant tilfælde beder vi dig kontakte os hurtigst muligt, efter fejlen eller manglen er opdaget.

Du har selvfølgelig 24 måneders reklamationsret når du handler hos The Queens. Det betyder, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Som udgangspunkt vil du få repareret varen, hvis det kan lade sig gøre.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten dækker derfor ikke, når fejl opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Vær derfor opmærksom på dette, inden du reklamerer.

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen eller manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vær opmærksom på at perler, pailletter, sten og andre pyntegenstande skal behandles med omhu ved brug og vask.
Ved mangelfuld levering skal vi kontaktes indenfor 2 dage efter pakken er blevet kvitteret for, for at kunne behandle dette som en reklamation.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal vi kontaktes på e-mail kundeservice@the-queens.dk , angiv ordrenummer og beskriv fejlen så detaljeret som muligt.
Det er vigtigt, at du afventer svar fra os inden du afsender varen, da reklamationsseddel skal vedlægges, og der skal oprettes en returlabel til din pakke, som du gør under din konto. Det er vigtigt, at lablen oprettes under din konto, da det kun er den forsendelsesform vi dækker ved reklamationer.

The Queens refunderer ikke emballage – vi anbefaler at du genbruger samme pose eller kasse, som varen er modtaget i.

Retur adresse:
The Queens
Kongensgade 98 2. th.
6700 Esbjerg
Danmark

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Når vi har modtaget din reklamation, vil du få svar fra os på mail indenfor 7 hverdage om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din sag.

Bliver reklamationen godkendt, vil du som kunde selvfølgelig ikke have udgifter i forbindelse med returnering af varen.

COOKIES 

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværkregistreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren(fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager encookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Rent teknisk kan ”Cookies” deles op i to typer. Den ene type kaldes ”sessioncookies” ”sessioncookies” er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. ”sessioncookies” gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser.

Der findes en anden type ”Cookie” som kaldes ”permanent Cookie” og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En ”permanent Cookie” er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på vores hjemmeside.  På www.missmartins.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer.

Internet Explorer :

”Funktioner” →”Internetindstillinger” → ”Generelt” → ”Browserdata/Sletcookies”

Mozilla FireFox:

”Indstillinger” → ”Privatliv”→  ”Rydde din historik”

Google Chrome/Chromium:

”Valgmuligheder” →”Avancerede valgmuligheder” → ”Ryd browserdata”

LOGSTATISTIK

Logstatistik bruges på the-queens.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På the-queens.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os via the-queens.dk skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
•  navn
•  adresse
•  telefonnummer
•  e-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos the-queens.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via  the-queens.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren for The Queens har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på  The Queens er Rehena Wajid.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, medmindre det er et lovfæstet krav.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret, medmindre det er et lovfæstet krav.

Oplysninger afgivet til  The Queens videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsommeoplysninger.

Som registreret hos the-queens.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til The Queens via e-mail kundeservice@the-queens.dk

 

Nyhedsmail

Vores nyhedsmail med nyheder og tilbud udkommer ca. 1 gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen via linket ibunden af mailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage den, og vi delerselvfølgelig ikke dine oplysninger med andre.

Forebehold

The Queens tager forbehold for udsolgte og udgående varer, prisændringer, tastefejl og leverandørforsinkelser.

Copyright

Indholdet på The Queens’s hjemmeside, herunder tekster, billeder m.m. er beskyttet af ophavsretsloven.
Kopiering eller anden udnyttelse af indholdet på The Queens´s hjemmeside må udelukkende ske efter skriftlig tilladelse fra The Queens. Uautoriseret brug af indholdet på The Queens´s hjemmeside vil føre tilretsforfølgelse.

© Copyright The Queens

 

Scroll to top